Vigane Ozzy Osbourne käis elu viimasel opil: lõikusele minek on mulle nagu juuksuris käimine!

Kultuuritoimetus
Copy
Ozzy Osbourne esinemas 2022. aastal.
Ozzy Osbourne esinemas 2022. aastal. Foto: Harry How / Getty Images / AFP / Scanpix

Ozzy Osbourne teatas, et on käinud oma elu viimasel lõikusel, et ravida selgroovigastust, mille ta sai 2019. aastal ühel õhtul kukkudes. «Ma ei suuda uskuda, et olen selle tee lõppu jõudnud,» ütles ta Piers Morganile Talk TV saates. «Viimased viis aastat on minu ja mu pere jaoks olnud põrgu.»

Ozzy Osbourne'i kukkumine võimendas vigastust, mille ta sai juba 2003. aastal ATV-õnnetuses. Sellest saati on tal olnud raske kõndida. Nüüd on Osbourne otsustanud, et ta ei taha enam ühtegi kirurgi näha.

«See saab olema mu viimane operatsioon, sest ma lihtsalt ei suuda enam,» ütles ta laupäeval Osbournesi taskuhäälingus, üks päev enne oma viimast lõikust. «Vahet pole, kas see lõikus midagi aitab. Ma ei lähe rohkem oppidele. Ma ei jaksa.»

Alati optimistlik Ozzy siiski tunnistas, et tal pole järjekordse operatsiooni ees hirmu, sest ta on pidanud viimaste aastate jooksul nii palju lõikustel käima, et see on nagu juuksuri juurde minek. Ozzy lisas, et kuigi tema tervis on mõnevõrra paranenud, on tal endiselt raske liikuda.

«Mu jalgade külge oleks nagu tellised seotud,» kirjeldas ta oma seisundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles