Daniel Levi kergitas saladuseloori oma esimeselt albumilt

Kultuuritoimetus
Copy
Daniel Levi esimene täispikk album kannab nime «14/02»
Daniel Levi esimene täispikk album kannab nime «14/02» Foto: Marleen Muhuste

Daniel Levi kuulutas hiljuti välja oma esimese täispika albumi «14/02» ja selle väljaandmise kuupäeva, milleks sai 13. oktoober. Täna kergitas artist taas saladuseloori ning avalikustas albumilt veel ühe värske loo, mis kannab nime «Honey».

«Mõned inimesed tõmbavad enda lähedusse nagu mesilasi tõmbab magusalt lõhnavate lillede poole. Värske laul «Honey» räägib sellest tundest, kui keegi on nii armas ja atraktiivne, et oled justkui haaratud ta lähedusse,» räägib Daniel loo sisust.

Heatujuline pala on Danieli tulevalt albumilt «14/02» juba kolmas singel, millele eelnesid palad «Down For Anything» ning «Clown Around». Lugu on kirjutatud taaskord Hollandi produtsendi Clifford Goiloga, kellega ka albumi esimene singel koos valmis ning kellega koostööd ka ülejäänud plaadilt saab veel kuulda.

Lisaks uuele loole avalikustati sel nädalal ka Daniel Levi esinemine Hollandis esitlusfestivalil ESNS (Eurosonic Noorderslag), mis on Euroopa üks mõjukamaid muusikavaldkonna esitlusfestivale ning on olnud oluliseks hüppelauaks paljudele rahvusvaheliselt läbi löönud Euroopa artistidele.

Daniel Levi oktoobris ilmuvat albumit tähistavad ka esitluskontserdid Eestis ja Soomes. 3. novembril Pärnus, Wunderbaaris, 8. novembril Helsingis, tuntud kontserdipaigas Semifinal, 9. novembril jõuab esitlustuur Tartusse, ERM-i ja 11. novembril Tallinnasse, klubisse D3. Piletid on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles