Suri sarmikas teletäht

Kultuuritoimetus
Copy
David McCallum sai noorena särada sarjas «The Man from UNCLE» ning 40 aastat hiljem krimiseriaalis «NCIS»
David McCallum sai noorena särada sarjas «The Man from UNCLE» ning 40 aastat hiljem krimiseriaalis «NCIS» Foto: AP Photo/Richard Drew, File/Scanpix

Eile, 25. septembril suri haiglas loomulikku surma Šotimaalt pärit näitleja David McCallum, keda teati 60ndate spioonisarjast «The Man from UNCLE» ning eestlastegi seas populaarsest krimiseriaalist «NCIS», kus McCallum kehastas dr Donald «Ducky» Mallardit. McCallum oli 90-aastane.

«David oli andekas näitleja ja kirjanik, keda armastasid paljud üle terve maailma. Tal oli imeline elu. Tema pärand elab igavesti edasi nii tema perekonna kui ka lugematute filmi- ja teletundide kaudu, mis ei kao kuskile,» seisab televõrgu CBS teadaandes.

David McCallum krimisarjas «NCIS».
David McCallum krimisarjas «NCIS». Foto: Capital Pictures/Scanpix

Noorena astus McCallum üles ka suurejoonelistes filmides «A Night to Remember», «The Great Escape» ning «The Greatest Story Ever Told». Biitlitele omase soenguga varustatud McCallum võitis laiema tähelepanu aga sarmika rolliga sarjas «The Man from UNCLE», mille valmimisele aitas kaasa ka Bondi-raamatute autor Ian Fleming.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles