Tallinnas kuuleb autentset Hollandi teknomuusikat (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Hardcore techno DJ ja produtsent To-Wa
Hardcore techno DJ ja produtsent To-Wa Foto: Pressimaterjal

To-Wa - Hollandi päritolu hardcore-tekno DJ, produtsent ja label'i omanik esineb 28. oktoobril esmakordselt Eestis. Kontsert toimub sündmustesarja «Glitch, please» raames klubide 9/11 ja Loovruum ruumides. Piletid on müügil Fientas.

Omal alal juba üle 15 aasta tegutsenud To-Wa on seejuures tuuritanud kolm korda Jaapanis ning esinenud ühel suurimal Hollandi elektroonilise muusika festivalil Dominator. Ta muusikat on avaldanud näiteks New Yorgi plaadifirma Triple G Recordings ning ta on lava jaganud mitmete oma žanri legendidega, teiste hulgas näiteks Black Sun Empire, Doormouse, Hellfish, Akira ja Thrasher.

Lisaks on ta plaadifirma Sealand Recordings ning laivstriimiseeria To-WaX sõu eestvedaja, pakkudes seega helikunstnikele platvormi oma kunsti presenteerimiseks.

Sündmuse jaoks ühendatakse klubid 9/11 ja Loovruum suureks gigaklubiks, mille kolmel laval astuvad lisaks üles mitmed eriilmelised artistid, teiste seas näiteks USA päritolu drum'n'bass legend Submerged ja helilooja Paul Beaudoin. Ka kohalike esinejate nimistu on väärikas – lavale astuvad V4R1, Markus Robam, AZMA jpt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles