Kuidas teekott tassis ligunes ehk väike The Rolling Stonesi sõnaraamat (1)

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Ronnie Wood, Mick Jagger ja Keith Richards septembri alguses Londonis uue plaadi väljakuulutamispeol. 
Ronnie Wood, Mick Jagger ja Keith Richards septembri alguses Londonis uue plaadi väljakuulutamispeol. Foto: Toby Melville

The Rolling Stones annab täna välja uue plaadi «Hackney Diamonds». See on nende esimene originaalloominguga stuudioplaat 18-aastase vaheaja järel ja pärast trummar Charlie Wattsi surma. Ilmuda on jõudnud ka mõned arvustused, mis on olnud kiitvad.

Kuna ma veel plaati kuulnud pole, siis mõtlesin, et vaataks mõne märksõna abil hoopis Rolling Stonesi kirjus, kuulsusrikkas ja kindlasti maailmaajaloolise kaaluga ajas tagasi.

500 miljonit dollarit. Kui guugeldada Mick Jaggeri ja Keith Richardsi varanduse suurust (sest mida sa ikka varajastel hommikutundidel teed), annab internet mõlemale numbriks toekad 500 miljonit dollarit. Enamik The Rolling Stonesi lugusid on ka nende kirjutatud. Keith tuli lagedale rifiga ja Mick tegi laulu, oli üldiselt tööjaotus. Hiljuti käis läbi uudis, milles Mick Jagger teatas, et ta annetab ühel heal päeval oma varanduse heategevuseks. «Lastel ei ole vaja 500 miljonit, et hästi elada,» oli tema selgitus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles