Eakas rokitäht võitlusest vähiga: arstid ütlesid, et mul on vaid kuus kuud elada (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Slade'i kunagine laulja Noddy Holder läbis võitluses söögitoruvähiga eksperimentaalse keemiaravi
Slade'i kunagine laulja Noddy Holder läbis võitluses söögitoruvähiga eksperimentaalse keemiaravi Foto: PA Wire/PA Images

Inglise rokkbändi Slade ninamees Noddy Holder sai viis aastat tagasi jahmatava vähidiagnoosi, avalikustas nüüd tema abikaasa Suzan Holder. Arstid ütlesid lauljale, et tal on elada jäänud vaid kuus kuud, kuid Noddy Holder on sellest saati läbi teinud hämmastava paranemise söögitoruvähist ning nüüd ootamatult hea tervise juures.

Suzan Holder kirjutas ajakirjale Cheshire Life, et tema vähidiagnoosi saanud abikaasa läks eksperimentaalsele keemiaravile, mis talle hästi mõjus. Ühtlasi olevat Slade'i ninamees läinud ravile vastu hea huumorisoone ning hämmastava julgusega. «Viis aastat on möödas, ta näeb hea välja ja tunneb end suurepäraselt,» märkis Suzan Holder.

Noddy Holderit raviti Christie haiglas Manchesteris, kus ta nõustus piinarikka uue raviga, mida toona veel katsetati. Arstid ei andnud ühtegi garantiid ja keegi ei osanud öelda, kas ravist üldse mingit kasu on, rääkimata sellest, et mingi ime võiks juhtuda. Ometi hakkas Holder sellest tervenema.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles