HILINEV MISSIOON Järgmise suve oodatuim märulifilm lükkub aasta võrra edasi. Miks?

Kultuuritoimetus
Copy
Hayley Atwell ja Tom Cruise filmis «Võimatu missioon: surmav otsus - osa I», mis jooksis kinodes sel suvel. Järgmine osa pidi kinodesse tulema järgmisel suvel, kuid lükkus nüüd aasta võrra edasi
Hayley Atwell ja Tom Cruise filmis «Võimatu missioon: surmav otsus - osa I», mis jooksis kinodes sel suvel. Järgmine osa pidi kinodesse tulema järgmisel suvel, kuid lükkus nüüd aasta võrra edasi Foto: Filmikaader

Järgmise aasta üks oodatumaid Hollywoodi filme, kaheksas osa 90ndatel alanud «Võimatu missiooni» seerias, lükkus aasta võrra edasi ja ilmub nüüd 2025. aasta mais. Paramount Pictures langetas otsuse samal põhjusel, miks on edasi lükkunud ka mitmed teised oodatud filmid, sealhulgas ulmeseikluse «Düün» teine osa.

Järgmise aasta juunis esilinastuma pidanud «Võimatu missioon 8» lükkub edasi tingituna juulis alanud ekraaninäitlejate gildi liikmete streigist, mis on pidurdanud filmi valmimist. Seetõttu ei pruugi oodatud spioonimärul järgmise aasta suveks enam valmis saada. Edasi lükkunud Tom Cruise'i asemel ilmub hoopis uus osa «Kena vaikse kohakese» õudusseerias, mis pidi ilmuma märtsi alguses ning lükkus juunisse.

Ekraaninäitlejate gild (SAG), mille president on komöödiastarjast «Nanny» tuttav Fran Drescher, nõuab, et voogedastusfirmad nõustuksid õiglasema tulude jaotuse ja paremate töötingimustega. Samuti nõuab näitlejate organisatsioon kaitset tehisintellekti eest - garantiisid, et näitlejate asemel ei kasutataks tehisintellekti ja arvutigraafika abil loodud nägusid ja hääli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles