Audiovisuaalne üritustesari toob kokku rahvusvahelise seltskonna

Kultuuritoimetus
Copy
Submerged
Submerged Foto: Evert Palmets

28. oktoobril toimub klubides 9/11 ja Loovruum audiovisuaalne kultuurisündmus «Glitch, please», mille raames astuvad kolmel laval üles 26 artisti kolmest riigist. Piletid on müügil Fientas.

«Juba neljandat korda toimuv «Glitch, please» on kasvanud oodatust kordades suuremaks. Eriti hea meel on, et varasemad sündmused on toonud ja praegune toob nüüdki kokku eriilmelised kunstnikud erinevatest valdkondadest ning inspireerib neid omavahel koostööd tegema ja seeläbi kunsti piire avardama,» kommenteerib sündmuse korraldaja ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magistrant Karl Korts.

Kortsu magistritöö raames korraldataval sündmusel on kolm eriilmelist ning hoolikalt kureeritud lava. Klubi 9/11 pealaval saab nautida kaasaegset ning katkisemat tantsumuusikat - lisaks kohalikele skeeneveteranidele esinevad seal Hollandi plaadifirma Sealand Recordings juht To-Wa ning USA plaadifirma Ohm Resistance eestvedaja Submerged. Väiksemas saalis «Cage» astuvad üles mitmed laiv-artistid, teiste seas ka Valge Tüdruk ja AZMA.

Loovruumi saal on pühendatud chill ja ambient-muusikale ning seal saab muuhulgas esinemas näha Ameerika päritolu interdistsiplinaarset kunstnikku Paul Beaudoini, mitmekülgset heliloojat Markus Robamit ning kohaliku professionaalse elektroonilise muusika lipulaeva V4R1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles