Metalmuusika ikoon Udo Dirkschneider esineb taas Eestis

Kultuuritoimetus
Copy
Heavy-metal legend Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O. klubis Rock Café, Tallinn
Heavy-metal legend Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O. klubis Rock Café, Tallinn Foto: Konstantin Sednev

19. veebruaril annab taaskord klubis Helitehas kontserdi tõeline heavy-metal legend - Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O. Vanahärra on igal külaskäigul Eestisse saanud fännide poolt suurepärase vastuvõtu osaliseks - U.D.O. on laval tõeline armutu Saksa metalmasin. Seekord saabub U.D.O. reklaamima oma uut albumit «Touchdown». Piletid kontserdile tulevad müügile 1. novembril kell 10.00 Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

1987. aastast alates heavy-metali fänne hullutava U.D.O. põhinina, miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metali-ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad. Udo nimi kerkis metalimaailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd - U.D.O.

Neil, kes ütlevad, et U.D.O. näol on tegemist vanade ja väsinud rokipeerudega, võiks samahästi keele suust ära lõigata, sest tegemist on sulaselge valega. Kokku 18 stuudioalbumit üllitanud U.D.O. on praegu rohkem pauerit täis kui kunagi varem ja selle käegakatsutavaks tõestuseks on nende viimatised kauamängivad ja energiast pakatavad kontserdid. Tänavu augustis nägi ilmavalgust U.D.O. järjekorras kaheksateistkümnes kauamängiv «Touchdown».

U.D.O. kontsert on kohustuslik kõigile muusikasõpradele, kes on üles kasvanud Accepti lugude «Metal Heart» ja «Balls to the Walls» saatel.

Piletid U.D.O. kontserdile hinnaga alates 39 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti kolmapäeval, 1. novembril kell 10.00. Rock FM kuulajad saavad pileteid soetada eelismüügi käigus, mis algab 30. oktoobril kell 10.00 aadressil rockfm.ee!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles