Räägib nagu masin Schwarzenegger oleks peaaegu aktsendist ilma jäänud

Kultuuritoimetus
Copy
Arnold Schwarzenegger.
Arnold Schwarzenegger. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Arnold Schwarzenegger paljastas Graham Nortonile antud intervjuus, et oma näitlejakarjääri algusaegadel kasutas ta aktsendi eemaldamiseks treeneri abi, et muuta oma inglise keel vähem austriapäraseks, vahendab Rolling Stone.

27. oktoobril Graham Nortoni saates rääkis Arnold Schwarzenegger tööst, mida ta tegi kulturistist näitlejaks üleminekul ja mida see endaga kaasa tõi. «Mul oli inglise keele treener, treeneri kohusetäitja, kõnetreener ja aktsendi eemaldamise treener,» ütles Schwarzenegger. Ta selgitas, et tema aktsenditreener on surnud. «Muidu oleksin pidanud oma raha tagasi saama,» ütles Schwarzenegger naljatledes.

Sest selgus, et just see, mida peeti Schwarzeneggeri näitlejakarjääri suurimaks takistuseks, saab tegelikult tema suurimaks eeliseks. «James Cameron ütles, et see, mis pani Terminaatori tööle ja mis selle edukaks tegi, on see, et Schwarzenegger räägib nagu masin,» ütles Schwarzenegger.

76-aastane näitleja rääkis hiljuti ka sellest, et pärast avatud südameoperatsiooni ta peaaegu suri. YouTube'is jagatud videos ütles Schwarzenegger, et operatsioon toimus mitu aastat tagasi, vahetult enne seda, kui ta alustas filmi «Terminaator: Dark Fate» (esilinastus 2019) filmimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles