Asi ametlik: Sting tuleb Tartusse esinema

Kultuuritoimetus
Copy
Sting esinemas 2023. aastal Floridas.
Sting esinemas 2023. aastal Floridas. Foto: Robert Bell / INSTARimages

Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 avalikustas tiitliaasta programmis esimese suurartisti, kes on legendaarne helilooja ja laulja Sting. Artist annab kultuuripealinna-aastal 10. juunil Tartu lauluväljakul kontserdi «My Songs». Piletid tulevad müüki reedel, 10. novembril kell 10 Piletilevi kodulehel ja müügipunktides.

Sting toob Tartus publikuni kõik muusiku armastatud hitid, sealhulgas The Police’i ajastusse jäävad palad. Kontserdil kuuleb ajatuid hitte, sealhulgas klassikuid, nagu «Fields of Gold», «Roxanne», «Every Breath You Take», «Message in a Bottle» ja suurt hulka teisi armastatud lugusid. Sting tuleb Tartus lavale koos rokkansambliga.

Kultuuripealinn lähtus suurartisti valikul nii Stingi loomingust kui ka tema ühiskondlikust mõjust, mis haakub Tartu 2024 tegemiste ja loovkontseptsiooniga Ellujäämise Kunstid. «Suurmeister tegeleb just nende teadmiste, oskuste ja väärtustega, mis aitavad meil tulevikus paremini elada. Põlvkondadeülene legend hullutab igas eas publikut. See on artist, kelle repertuaar on kullatud,» rääkis Tartu 2024 juht Kuldar Leis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles