KRIMKA Osolin arendas täiesti lennuvõimelise Pardi

Helen Pärk
, kriitik
Copy
Näib, et Pardi-sarja esimese ja teise romaani ilmumise vahele jäänud ajal on Olav Osolin end kurssi viinud telesarjade «Midsomeri mõrvad» ja «Agatha Christie’s Poirot» sündmustiku ja tegelastega. See foto on tehtud 2020. aasta kevadel, mil teise krimiromaani tegevus aset leiab.
Näib, et Pardi-sarja esimese ja teise romaani ilmumise vahele jäänud ajal on Olav Osolin end kurssi viinud telesarjade «Midsomeri mõrvad» ja «Agatha Christie’s Poirot» sündmustiku ja tegelastega. See foto on tehtud 2020. aasta kevadel, mil teise krimiromaani tegevus aset leiab. Foto: Tairo Lutter

Meediaguru Olav Osolini humoorika muhekrimi «Part lendab edasi» lugemine läheb lenneldes ning hea tuju ja ohtralt äratundmisrõõmu lähiminevikust on mõneks ajaks tagatud.

November näib olevat kodumaise krimikirjanduse kuu. Verivärsket krimilugemist ilmub mõnepäevaste vahedega, taas ilmuvad raamatulehekülgedele vanad tuttavad tegelased ning sekka mõned uustulnukad.

Olin väga üllatunud, kui avastasin raamatupoodide tellimiskatalooge sirvides, et Olav Osolin on otsustanud kirjutada teise krimiromaani. Pidasin esimest, «Kus lendab part» (2021), naljaviluks korraldatud eksperimendiks, mida saatis korralik meediakära, mille hulgas solvumist ja pahameelt oli paar doosi tervislikust rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles