Briti popstaari Leedu piletimüük purustas kõik varasemad Baltikumi rekordid

Kultuuritoimetus
Copy
Üks maailma edukamaid muusikuid Ed Sheeran
Üks maailma edukamaid muusikuid Ed Sheeran Foto: Ako Lehemets

Ed Sheerani suviste Leedu kontsertide piletimüük purustas kõik varasemad Baltikumi rekordid. Esimene Ed Sheerani kontsert, mis toimub 3. augustil, müüdi välja pisut enama kui 24 tunniga ning teisele, 4. augustil toimuvale kontserdile, on üheksa kuud enne toimumist müüdud üle 50% piletitest. Nende kontsertide piletimüük on purustanud kõik meie regiooni varasemad piletimüügirekordid meelelahutuses.

Oma «+ – = ÷ x» tuuri (The Mathematics Tour) raames toob auhinnatud superstaar Ed Sheeran Kaunasesse, S. Darius ja S. Girenas staadionile unikaalse 360-kraadise lava ja võimsa produktsiooni. See tähendab, et rohkem kui 90 000 inimest kogu maailmast, peamiselt muidugi Leedust, Lätist ja Eestist, saavad võimaluse nautida ühe andekaima ja edukaima kaasaegse popartisti esinemist. Nii korraldajad, kontserdipaik, linnavalitsus kui ka artist ise on suurest huvist kontsertide vastu meeldivalt üllatunud ning ootavad elevusega neid kahte imelist õhtut augusti alguses.

Gints Putnins, agentuuri L Tips Agency juht sõnab, et kuigi Ed Sheerandi kontserti korraldatakse Baltikumis kolmandat korda, on korraldajad iga kord rõõmsalt üllatunud sellest, kuidas publiku armastus artisti vastu aina kasvab. «Aastal 2019 oli Ed Sheerani kontsert suurima publikuarvuga rahvusvahelise artisti kontsert Lätis, tuues kokku 50 000 inimest. Nüüd on see rekord Baltikumis tema poolt taas purustatud!»

Piletilevi Group AS juht Sven Nuutmann toob välja, et Ed Sheerani kontsert 3. augustil 2024 Kaunases, Leedus on kõige kiiremini välja müüdud kontsert Piletilevi Group AS ja selle tütarettevõtete 26 aasta pikkuse ajaloo jooksul. Kontserdipileteid osteti www.bilietai.lt lehelt lausa 60st erinevast riigist.

Piletilevi Group on rahvusvaheline piletimüügifirma, mille alla kuuluvad Piletilevi Eestis, Bilešu Serviss Lätis, Bilietai Leedus, Bilete Rumeenias ning piletimüügikeskkonnad nimega GoOut.net Tšehhis, Slovakkias ja Poolas. Piletilevi Group tähistas sel aastal 26 tegutsemisaastat ning on suurim ja tuntuim piletimüügiplatvorm Baltikumis, pakkudes pileteid erinevatele sündmustele, sh kontsertidele, teatrietendustele ja spordivõistlustele. Rohkem infot: www.piletilevigroup.com.

Kaunase linnapea Visvaldas Matijošaitise sõnul on väga hea meel on näha selliseid sündmusi Kaunases toimumas, eriti äsja renoveeritud paikades nagu S. Darius ja S. Girenas staadion.

«Parim tõestus sellele, et uuendused olid edukad ja vajalikud, on seal toimuvad sündmused. Loodame, et kontserdikülastajad naudivad peale imelise muusika ka meie linna, sest Kaunasel on palju pakkuda - eelmisel aastal oli Kaunas Euroopa kultuuripealinn ning linna modernistlik arhitektuur lisati hiljuti UNESCO maailmapärandi nimistusse. Linnana soovime pakkuda parimat elamust oma külalistele ning oleme valmis sellest kogemusest õppima, et tulevikus veel rohkem sarnaseid sündmusi võõrustada,» lisab Visvaldas Matijošaitise.

Kontsertide korraldaja L Tips Agency on üks suurimaid iseseisvaid promootoreid Baltikumis ning on korraldanud meie regioonis selliste artistide kontserte nagu näiteks Ed Sheeran, 50 Cent, Bryan Adams, The Cure, Placebo, Maneskin, Nick Cave, OneRepublic, Sarah Brightman, Jose Carreras, Damien Rice, James, Emeli Sande, The xx, David Guetta, Three Days Grace, Sigur Ros, Apocalyptica, Megadeth, Hurts, LP, Bullet For My Valentine, James Arthur, grandson, Kraftwerk jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles