Iron Maideni solist annab Tallinnas soolokontserdi

Kultuuritoimetus
Copy
Bruce Dickinson kui rokkstaar
Bruce Dickinson kui rokkstaar Foto: Erakogu

Bruce Dickinson on ülemaailmselt tuntud kui üks kõige silmapaistvam heavy metali vokalist. Oma värske ja kauaoodatud sooloalbumi «The Mandrake Project» ilmumise tuules astub ta üles Tallinnas, Noblessneri Valukojas, 14. juunil 2024.

«The Mandrake Project» on seitsmes omataoline, kuid esimene pärast 2005. aastal ilmunud plaati «Tyranny of Souls». Dickinson on paremini tuntud legendaarse briti ansambli Iron Maiden juhtlauljana, kes on fänne üle kogu ilma võimsa hääle ja lavakarismaga oma haardes hoidnud. Aga ta ei ole vaid muusik, vaid ka multitalent: autor, piloot, raadiohääl, õllepruulija, ärimees, sportlane, kõneleja, stsenarist ja rahvusvaheliselt tunnustatud solist.

Oma esimese sooloalbumi «Tattooed Millionaire» andis ta välja 1990. aastal, neli aastat hiljem järgnes „Balls for Picasso». Just teise albumi ajal hakkas ta tegema koostööd kitarristi Roy Z-ga ning kuigi üks plaat jäi vahele, on muusik olnud Dickinsoniga kõikide järgmiste sooloalbumite juures: «Accident Of Birth» (1997), «The Chemical Wedding» (1998) ja «Tyranny of Souls» (2005). Albumiga «The Mandrake Project» loob ta aga täiesti uue muusikalise maailma, millest võib kujuneda tema soolokarjääri tipphetk.

Ära maga maha võimalust elada kaasa legendaarse laulja Bruce Dickinsoni soolokarjääri uuele peatükile Tallinnas, Noblessneri Valukojas, 14. juunil 2024. Piletid Live Nationi kontserdiklubi liikmetele lähevad eelmüüki 27. novembril kell 12. Avalik müük algab 29. novembril kell 12 Piletilevi veebilehel ja müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles