Keeruline olukord Raadio 2 õhtuse vööndi ümber jätkub: üks saatejuht on juba vallandatud (2)

Kultuuritoimetus
Copy
Estonian Funk Embassy juht Henrik Ehte
Estonian Funk Embassy juht Henrik Ehte Foto: Konstantin Sednev

Estonian Funk Embassy juhtfiguur ja Raadio 2 õhtuse vööndi saatejuht Henrik Ehte tegi Facebookis avalduse, kus teatas, et tema leping õhtuse vööndi saatejuhina on erakorraliselt üles öeldud «hea tava rikkumise» tõttu. Ka postitas näitleja Hendrik Kalmet avalduse, kus vaidleb vastu süüdistusele, justkui oleks ta «rämedalt mõnitanud ning alandanud õhtust vööndit».

«Siin vahetult enne meeleavaldust sain Raadio 2 Õhtuse Vööndi uue peatoimetaja poolt näidispoomise osaliseks. Seega pean valmistama pettumuse neile, kellele laupäevases saates lubasin, et tuleb veel neli Funk Embassy osa enne kui Õhtune Vöönd suletakse. Neid sellisel kujul ei tule,» alustab Ehte postitust.

Ta jätkab: «Pärast ühel korral Raadio 2 kaitseks tehtud aktsioonide mainimist öeldi esmaspäevase seisuga erakorraliselt üles mu leping saatejuhina. Lepingu seisukohast ilmselt on kõik õige ja eksisin ERR hea tava printsiipide vastu. Isiklik hinnang on aga selline, et üks tubli juht Maarjamaal juhib armastuse, mitte vihaga. Tugev toimetaja jagab suuniseid, mitte piitsa. Siin sain pärast peaaegu kaheksa aastat tööd esimese hea tava rikkumisega kinga.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles