Rock Hoteli raju teekond jäädvustati raamatusse

Kultuuritoimetus
Copy
On aasta 2023. Rock Hoteli mehed on veendunud, et rock’n’roll vanust ei küsi, sest see on TUNNE. Vasakult: Heigo Mirka, Harry Kõrvits, Margus Kappel, Tiit Kõrvits.
On aasta 2023. Rock Hoteli mehed on veendunud, et rock’n’roll vanust ei küsi, sest see on TUNNE. Vasakult: Heigo Mirka, Harry Kõrvits, Margus Kappel, Tiit Kõrvits. Foto: Madis Veltman

Novembri lõpus ilmub kirjastuselt Helios raamat legendaarsest rokkansamblist Rock Hotel. Raamatu «Rock Hotel. Viimane mäng» autoriks on Madis Jürgen.

«Nende meeste pärast on ummistatud tänavaid ja tantsusaale, magatud kummirullid peas, laenatud valgeid tenniseid ja nutetud nii ahastusest kui suurest siirast õnnest. Nüüd on nad kirjutatud raamatusse,» kirjeldab raamatu tutvustus. «Nagu Rock Hoteli mehed ise ütlevad – see, et nad hakkasid rock’n’roll‘i klassikat tegema, oli nagu sahmakas kerisele. See oli kraam, mis meeldis meestele endile ja meeldis publikule. Sai kõvasti virutada ja ei pidanud väga tarka nägu tegema. Ja nüüd — 43 aastat hiljem, oli viimane mäng. Kas ikka oli? Mehed pole selles üksmeelel. Kikilips jäi ju tegemata!»

«Rock Hotel. Viimane mäng» ilmub poelettidele novembri lõpus
«Rock Hotel. Viimane mäng» ilmub poelettidele novembri lõpus Foto: Kirjastus Helios

Aastatel 1978–2022 tegutsenud Rock Hotel on üks Eesti kuulsamaid rokkansambleid. Selle koosseisu kuulusid laulja Ivo Linna, kitarrist Tiit Kõrvits, basskitarrist Heigo Mirka, klahvpillimängija Margus Kappel ning trummar Harry Kõrvits. Enne Tiit Kõrvitsat mängis bändis kitarri Andres Põldroo, kes lahkus Rock Hotelist 1983. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles