GALERII Võimsa saundiga meeleavaldus Raadio 2 õhtuse vööndi nimel (4)

Kultuuritoimetus
Copy

ERR on mõnda aega plaaninud Raadio 2 õhtuse vööndi muudatusi, mis sulgeks lõviosa saadetes, kus kõlasid seni keskmise muusikamaitse äärealadel tegutsevate artistide looming. Reedel kell 16.30 korraldati Politseipargis, ERRi hoone vastas protest niisuguse tegevuse vastu.

«Raadio 2 õhtuse vööndi likvideerimine vähendab oluliselt ülalnimetatud kultuuriliselt ja eluliselt vajalike ning väärtuslike sündmuste esinemist. Raadio 2 õhtuse vööndi likvideerimine lööb kultuuriellu tühimiku, mille negatiivne mõju ulatub kaugele tulevikku. Raadio 2 õhtuse vööndi likvideerimine lämmatab alternatiivse muusika võimalusi püsida elujõulisena, rõõmustada ja rikastada, pakkuda avastamist.

Raadio 2 õhtuse vööndi likvideerimine on julm, mõtlematu, inetu ja absurdne samm muusika armastuse ja muusikat armastavate inimeste vastu. Nõuame, et Raadio 2 žanriliselt mitmekesist, muusikaliselt asjatundlikku ja uudishimulikku, saatejuhtide ja DJde poolest vaheldusrikast õhtust vööndit ei likvideeritaks nagu näeb ette ERRi juhatuse, Raadio 2 peatoimetaja Margus Kamlati ja programmijuhi Bert Järveti plaan,» kirjutatakse muuhulgas protstiaktsiooni Facebooki leheküljel.

Püsti pannakse võimendid ja kõlarid, esinevad Alexxandra & CT Venom, Florian Wahl, HannaLiisa Uusma, Indrek Spungin, Jarek Kasar, nublu x gameboy tetris, Taavet Mark Kirja, Tops & Maison.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles