GALERII Kogu bänd oli kohal: säravad hetked raamatu «Rock Hotel. Viimane mäng» esitluselt

Kultuuritoimetus
Copy

29. novembril esitleti Viru keskuse Rahva Raamatus Madis Jürgeni kirjutatud raamatut «Rock Hotel. Viimane mäng». Kohal olid legendaarse ansambli kõik liikmed ning publiku rõõmuks tuli ettekandele ka viimasel kontserdil mängimata jäänud «Kikilips».

Rohkete piltidega varustatud «Rock Hotel. Viimane mäng» on mahukas koguteos Rock Hoteli teekonnast: bändiks kujunemisest kuni viimaste mängudeni. Nagu Rock Hoteli mehed ise ütlevad – see, et nad hakkasid rock’n’roll‘i klassikat tegema, oli nagu sahmakas kerisele. See oli kraam, mis meeldis meestele endile ja meeldis publikule. Sai kõvasti virutada ja ei pidanud väga tarka nägu tegema. Ja nüüd — 43 aastat hiljem, oli viimane mäng. Kas ikka oli?

See ei ole tavaline ajalooraamat või biograafia, kus daatumile järgneb sündmus. Madis Jürgen on nii meeste kui bändi loo andnud edasi vaimukalt ja seikluslikult, bändimeeste mälestused on tihti humoorikad, mõnikord ehk isegi vastukäivad, aga kindlasti rahuldavad kõige uudishimulikumagi lugeja teadmistejanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles