ARVUSTUS Loreen hullutas publikut eelkõige eurolauludega

Karmen-Eliise Kiidron
Copy
Eurovisiooni kahekordne võitja Loreen Noblessneris.
Eurovisiooni kahekordne võitja Loreen Noblessneris. Foto: Mihkel Maripuu

Kaks korda Rootsile Eurovisiooni-võidu toonud Loreen esines 29. novembril Noblessneri valukojas. Ainsa naisena sellist triumfi nautinud lauljatar oli kohale meelitanud palju rahvast, kelle seast leidis nii tulihingelisi fänne, aga ka õige noori ja rohkelt vanemaid muusikahuvilisi. Enim kõnetasid publikut loomulikult võidulood «Euphoria» ja «Tattoo».

Kontserdi juhatas sisse Kanada lauljatar Olivia Lunny, kes pakkus kerget ja lõbusat popmuusikat. Roosas kostüümis laval rõõmsalt liikudes suutis ta publikult ka paar puusanõksu välja pigistada, aga pooletunnine vahe soojendusesineja ja Loreeni vahel muutis publiku silmanähtavalt kärsituks.

Loreen ilmus lavale pimedusest, sulades esimeste lugude jooksul sellest hämarusest justkui välja, jõudes aina enam publiku silmade ette. Teda saatsid terve kontserdi ajal tossumasin, puhur ja eri värvi leedvalgus. Koos lauljaga olid laval ka klahvpillimängija ja DJ. Laval liikus Loreen esialgu vaoshoitult ja kätega mitmesuguseid liigutusi tehes, seljas talle iseloomulik lendlev kostüüm, õrnast tuulest sasitud pikad kiharad ja pikad küüned justkui maavälist võbelust andmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles