OHTLIK KÜTE Kannabinõid esitleb albumit «Mass»

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambel Kannabinõid
Ansambel Kannabinõid Foto: Andri Allas

Sel laupäeval jõuab Eesti metal bänd Kannabinõid oma Baltikumi tuuriga Tallinnasse, tuues fännideni kauaoodatud muusikalise elamuse. Bändi albumi «MASS» esitluskontserdil Paavli Kultuurivabrikus ootab kuulajaid mitmed üllatused ja uuendused.

Juba sel laupäeval saavad fännid nautida Kannabinõia uue albumi «MASS» esitluskontserti, kus kõlavad lood uuelt albumilt ning esitlusele tulevad ka vanad lemmikud. Kannabinõia albumi järjestikused lood loovad kokku lause «päris ohtlik minemine», mis kirjeldab nende sõnul ideaalselt laupäeval toimuvat kontserti.

Trummar Mihkel Rebane kinnitas: «Me tahame olla kindlad, et anname Tallinnas võimalikult hea laivi,» rõhutades, et peale Lätis ja Leedus esinemist, on kodupublikule kavas pakkuda intensiivset muusikaelamust. Bänd paljastas Postimehe kultuuritoimetuse taskuhäälingus «Kultuuris kuum», et nad püüdlevad tehnilise perfektsuse poole.

Bänd astub lavale mitmete muudatustega, sealhulgas uue kitarristi Aleksandr Ivanoviga, kes on tuntud bändidest nagu Mört, Kaschalot jpt. Kontserdil ootab publikut ees erakordne valgusmäng ning põhjalikult läbimõeldud lavashow. Lisaks astub Paavli Kultuurivabrikul lavale ka erikülaline KEETAI ning keegi ei pea tühjade kätega koju minema, sest Kannabinõial on kaasas ahjusoe vinüül ning uus merch.

Uus album «MASS» on bändi kümneaastase karjääri kroonjuveel, mis ühendab doom'i, psühhedeelset rokki ja ambient'i ainulaadseks kõlapildiks. Kannabinõid on juba tõestanud oma võimeid, võites 2020. aasta Eesti Muusikaauhindadel aasta metalalbumi tiitli albumiga «3». Lisaks on nad vallutanud festivalide lavalaudu, sealhulgas Tallinn Music Week, Kilkim Žaibu, Sonic Rites ja Popskull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles