GALERII Õhtu täis kaunist muusikat: Mari Kalkun esitles albumit «Stoonia lood»

Kultuuritoimetus
Copy

Mari Kalkun esitles 2. detsembril MUBA suures saalis albumit «Stoonia lood». Koos Kalkuniga astus lavale ka Duo Ruut. Vaata galeriist, kuidas möödus õhtu täis suurepärast ja emotsionaalset muusikat!

Mari Kalkun on oma suvel ilmunud albumit lühikese aja jooksul esitlenud juba 9 riigis üle maailma - Kanadas, Suurbritannias, Belgias, Norras, Portugalis, Ungaris, Põhja-Makedoonias, Lõuna-Koreas ja Eestis. Nüüd aga avaneb selleks suurepärane võimalus kodupublikul Tallinnas. Album on kõlanud vägevates maailma raadiojaamades ning muuhulgas on see pälvinud viie tärni arvustuse mainekalt väljaandelt Financial Times ja valitud Transglobal World Music Chart edetabeli esikohale. Samuti on album valitud armastatud väljaande Songlines parimate albumite sekka ja edetabeli European World Music Chart TOP 10sse.

Duo Ruut on viimase paari aasta jooksul tuuritanud ligi 20 riigis Euroopas ja maailmas mainekatel festivalidel ja kontserdisaalides. Kadestamisväärt kiirusega kajastavad nende tegemisi prežtiised väljaanded nagu KEXP, Le Monde, BBC, FIP Radio, RFI jt. Duo Ruut leiab oma tihedast kavast hetke, et kodupublikule armsas kodulinnas Tallinnas üks meeldejääv kontsert pakkuda. Kõlab läbilõige Duo Ruudu loomingust ning ehk mõni uus palagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles