Asi ametlik: rokkbänd Guano Apes naaseb Tallinna

Kultuuritoimetus
Copy
Guano Apesi omanäolise naisvokalisti Sandra Nasići olek ja unikaalne tämber oli omal ajal ühtaegu elevust tekitav ja uuendusmeelne.
Guano Apesi omanäolise naisvokalisti Sandra Nasići olek ja unikaalne tämber oli omal ajal ühtaegu elevust tekitav ja uuendusmeelne. Foto: REUTERS / Lisi Niesner / scanpix

Järgmise aasta sügisel 24. novembril naaseb Tallinna legendaarne saksa rokkbänd Guano Apes, kellel täitub 30 ringi ümber päikese. Viimati esines Guano Apes enam kui 10 aastat tagasi väljamüüdud kontserdiga Rock Cafes.

Guano Apesi tähelend sai alguse 90ndatel, mil nende läbimurdehitt «Open Your Eyes» viis nende toorusest ja mässumeelsusest pakatava loomingu massideni.

Omanäolise naisvokalisti Sandra Nasići olek ja unikaalne tämber oli ühtaegu elevust tekitav ja uuendusmeelne. Karjääri alguses langetas Guano Apes keerulise otsuse mitte alistuda muusikatööstuse survele ning nõnda valiti kvantiteedi asemel kvaliteet. See aga tähendab, et nende repertuaaris olevate lugude seast on iga teine peaaegu ülemaailmne hitt, alustades loost «Open Your Eyes», «Lords of the Boards» kuni lugudeni «You Can't Stop Me», «Big in Japan» või «Pretty in Scarlet».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles