Uudne muusika- ja multimeediafestival üllatab põnevate artistidega

Kultuuritoimetus
Copy
Multimeediafestival Extravaganza II poster.
Multimeediafestival Extravaganza II poster. Foto: Reklaamplakat

17. veebruaril toimub Tallinnas Erinevate Tubade Klubis multimeediafestival Extravaganza II, kus esinevad mitmed artistid, muuhulgas Genka & Dew8, Intrepid ja Kitty Florentine.

«Me tahame luua ürituse, mis kõnetaks kõiki alternatiivloomingu huvilisi. Extravaganza eesmärgiks on tuua esile Eesti mitmekesisemad, ent peavoolust eemale jäävad muusika ja kunstitegelased,» rääkis festivali peakorraldaja ja ansambli Intrepid liige Simo Atso ja lubas, et uudse lahendusega multimeediafestivalil kohtuvad Eesti erinevad alternatiiv-skeenede esindajad, et pakkuda külastajale mitmekesist kogemust.

Festivali visuaalne pool viib külastaja põrandaaluste kunstnike julgete mõtete meelevalda. «Valime koostöös Stina Leegiga välja kõige erilisemad tööd, mis annaks hea ülevaate Eesti värskemast kunstist,» teatas kunstilise poole kuraator Kirke-Mari Päll. Samuti esitatakse festivalil tudengite poolt valminud lühifilme ning kohal on LVLup! interaktiivne videomängude muuseum.

«Kuna igasugusel alternatiivsel kultuuril on viimasel ajal keeruline pääseda päevakorralistesse kanalitesse, on meile äärmiselt oluline hoida omavahel kokku,» sõnas Atso ning selgitas, et selle festivali näol on erinevad alternatiivloomingu harud ühendanud oma jõud, et teha midagi suurt selleks, et looming jõuaks ka tavainimese vaatevälja.

17. veebruaril esinevad Extravaganza II Kitty Florentine, Genka&DEW8, Intrepid, Humanity, Kalli Talonpoika & the Sunshine band ja Forgotten Sunrise.

Eesti death metal ansambli Intrepid poolt algatatud festival «Intrepid Extravaganza» toimus esmakordselt 2022. aastal, kus bänd tähistas oma sünnipäeva erikontserdi ning loomelaadaga.

Piletid on saadaval Fientas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles