Soome metalgigant esitleb Tallinnas uut albumit

Kultuuritoimetus
Copy
Bloodred Hourglass
Bloodred Hourglass Foto: Jaakko Manninen Photography

Soome moodsa metali esiridades paiknev Bloodred Hourglass esitleb oma verivärsket kuuendat täispikka albumit «How’s The Heart?» 9. detsembril Paavli Kultuurivabrikus. Sündmuse juhatavad sisse Surgent ja Horror Dance Squad. Piletid on müügil Fientas.

«Harva juhtub, et Eesti bänd saab võõrustada sedavõrd mainekat ja pika ajalooga Soome bändi nende kuuenda stuudioalbumi esitlusel Eestis,» kommenteerib sündmuse korraldaja ja Surgenti vokalist Endrik Salak.

Bloodred Hourglass on meeldejääv kaasaegset metalit viljelev bänd mis varastab oma kuulajate südamed oma meloodiliste, hoogsate ning raskusest nõretavate lugudega. Bloodred Hourglassi ei piira stilistilised raamid, pakkudes värskust ning vahelduvust läbi popilike elementide, kummitama jäävate refräänide ning suurejooneliselt kõlavate süntesaatorite.

«How’s The Heart?» on järg Bloodred Hourglassi Soome muusikaauhinna Emma-nomineeritud albumile «Your Highness» mis viib kuulaja teekonnale läbi erinevate leina staadiumite, põimides muusikas agressiooni, ilu ning žanrite piire lõhkuvat dünaamikat.

Surgent on kiirelt tõusev täht Eesti death metal maastikul, mis segab endas moodsaid ning klassikalisi death metali jooni, luues kuulajale uue ja värske kuulamiskogemuse. Surgent on oma seni lühikese eksistentsi jooksul vallutanud lavasi nii Eestis kui välismaal, pakkudes kuulajatele meeldejäävaid kontsertkogemusi nii Hard Rock Laagril, Tallinn Music Weekil kui ka soojendajana Poola death metal legendidele Decapitated.

Surgenti omanimeline esikalbum sai tunnustustatud Eesti Muusikaauhindadel kui aasta metalalbum 2023.

Horror Dance Squad on Eestis üks enim kõneainet tekitav metalbänd, kes segab julgelt metalcore-i, punki ja popmuusikat, lisades sinna juurde plahvatusliku live esitluse. Alates nende loomisest 2014. aastal, on bänd saanud jagada oma omapärast stiili nii Eesti kui ka välismaa suurematel lavadel, s.h ühel Euroopa suurimal metal festivalil Wacken Open Air ning samuti selle aasta Impericon Festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles