ÕUDUS LENNUREISI AJAL Mötley Crüe trummarit süüdistatakse seksuaalses ärakasutamises (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Mötley Crüe trummar Tommy Lee esinemas Melbourne'is.
Mötley Crüe trummar Tommy Lee esinemas Melbourne'is. Foto: Chris Putnam/ZUMA Press Wire

Mötley Crüe trummari Tommy Lee vastu on esitanud hagi naine, kes väidab, et Lee ründas teda seksuaalselt 2003. aastal Californias toimunud helikopterisõidu ajal, vahendab NME. Süüdistuse esitanud naine jätab end hagis nimetamata, kuid juhtunu kohta on mitmeid detaile, mis kirjeldavad kopteris aset leidnud ärakasutamist.

Kopterit juhtis Lee isiklik piloot David Martz, kellega naine sai tuttavaks eelneval aastal, kui naine töötas ühes San Diego pangas, mida Martz külastas. Naisel tekkis Martziga sõprus ja nad käisid sageli Casa Machado nimelises restoranis söömas. Martz kutsus naise oma helikopteriga lendama. 2003. aasta alguses tuli naine lennuväljale, et Martz lennutaks ainult teda San Diego maakonna kohal ringi, kuid siis teatas piloot, et plaanid on muutunud ning tal tuleb Tommy Lee toimetada Los Angelesse. Naine nõustus siiski kaasa tulema.

Mõni minut pärast seda, kui kopter õhku tõusis, võttis Martz kopteris välja alkoholi ning hakkas jooke segama. Martz andis naiselegi kokteili, mida naine keeldus joomast, mispeale küsis piloot tema käest, miks ta natuke napsutada ja lõõgastuda ei taha. Martz käskis naisel istuda Tommy Lee sülle, et talle avaneks lennu käigus parem vaade. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles