Juurikas. Kaitseingel kirjutab

Copy
Leonardo Da Vinci «Maarja kuulutus». 
Leonardo Da Vinci «Maarja kuulutus». Foto: Wikipedia.org

Vastuseks Teie poolt Issand Jumalale eraviisiliselt adresseeritud palvetele ajavahemikus 1.12–20.12 on Issand Jumala kantselei juhatajal peaingel Gabrielil au teatada järgmist:

  1. Palve, et elektri, fossiilkütuste ja taastuvenergia kütuste hinnad tõusek­sid ja seda ettekäändeks tuues saaksite tõsta Teile kuuluvate firmade toodete ja teenuste hindu – rahuldatud.
  2. Palve, et tööpuudus suureneks, mis lubaks osa töötajaid vallandada ja teiste palku kärpida, suurendades samal ajal koormust – rahuldatud.
  3. Palve, et surmanuhtlusega karistataks ajakirjanikku, kes avaldas Teie lihakombinaadis valmistatavate vorstitoodete koostise ja valmistamistehnoloogia, mille tagajärjel sadas kaela toiduameti kontroll ja kombinaat juurdluse läbiviimise ajaks suleti. Samuti palusite, et surmanuhtlusega karistataks toiduameti spetsialiste, kes kontrolli teostasid. Rahuldatud osaliselt: 1 surmajuhtum, 3 rasket toidumürgitust ja 1 akuutne düstenteeria­juhtum. Märkus: toiduameti spetsialistid on riigiametnikud ja tegutsevad vastavalt seadustele, seepärast sai Teie poolt nendele palutud karistust leevendatud.
  4. Palve, et saadetaks põrgusse kõik abipalujad, kes pöörduvad Teie poole erinevate abipalvetega. Uueks läbivaatuseks edasi lükatud, kuna see palve on vastuolus teise palvega samast kuupäevast, millest lähemalt allpool.
  5. Palve, et surmanuhtlusega karistataks Teie endist äripartnerit, kes kaebas Teid kohtusse rahasumma pärast, mille Te olevat temalt välja petnud. Läbivaatuseks edasi lükatud, kuna see palve on vastuolus teise palvega samast kuupäevast, millest lähemalt allpool.
  6. Palve, et suurendataks Teie tulusid võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 30%, võttes aluseks tegelikud tulud, mitte maksuametile esitatud numbrid. See olevat Teie soovide ülim piir, millest enamat Te soovida ei oska. Rahuldada, jättes soovide viimase piiri Teie enese huvides siiski fikseerimata.
  7. Palve, et maavärin hävitaks Teie konkurendile kuuluvad firmad ja ettevõtted. Jääb rahuldamata, kuna maavärina korraldamine Eesti Vabariigi territooriumil suures ulatuses käib Issand Jumalale hetkel veel üle jõu. Mõeldav oleks konkurendi firmade ja ettevõtete hävitamine tuleõnnetuse tagajärjel, kuid selleks peate uue palve sisse andma. Kuna Teie konkurendil on kehtivad kindlustlepingud, siis hävitamine tundub üldse suht mõttetu. Pidasin nõu oma targemate kolleegide, peainglite Miikaeli, Rafaeli ja Urieliga. Leidsime ühiselt, et märksa parem lahendus Teie jaoks oleks paluda konkurendi firmade ja ettevõtete pankrotti. Soovi korral võite paluda konkurendile rasket haigust, mille ravi on kallis ning mõttetu, kuid kannatused kohutavad.

Sellega lõpeb Teie eraviisiliste palvete nimekiri, mis vastavalt meie asutuses kehtivale korrale kuuluvad suurimate südamesoovide nimekirja ja vaadatakse läbi esimeses järjekorras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles