ARVUSTUS Tappev retro üledoos: aastavahetuse telesaadetest otse ja ausalt (23)

Margit Adorf
, kriitik
Copy
Henrik Normann säras oma autorisaates korralikult, pilades ka tänase õhtu jooksul varem nähtud saateid, kirjutab Margit Adorf.
Henrik Normann säras oma autorisaates korralikult, pilades ka tänase õhtu jooksul varem nähtud saateid, kirjutab Margit Adorf. Foto: TV3

Aasta-aastalt muutub telekanalite aastavahetuse programm üha lahjemaks, kuid mõnevõrra siiski veel pingutatakse selle nimel, et aasta viimasel päeval oleks eetris midagi uut, kirjutab kriitik Margit Adorf, kes kodumaistel telekanalitel usinasti silma peal hoidis.

Enne aastavahetuse õhtut telekava vaadates pean ütlema, et kogu päeva programmi koostamise lõikes tuleb võitjaks TV3, seda muidugi eriti perede jaoks, kus kasvab ka lapsi. Hommikust alates kuni õhtuste uudisteni erinevad animatsioonid ja multikad – see kulub alati ära. «Trollid 2» on ka väga hea peomeeleoluga film, mis nagu aastavahetuse programmi jaoks loodud. Niisuguseid lastefilme olen nõus vaatama rohkem kui korra. Lasterõõmu nõrkemiseni.

Kanal 2 teeb valiku oma kanali mittevaatamiseks lihtsamaks, sest terve päev läbi Mr. Beani vaadata – see on küll puhas masohhism ja kanali poolt hoolimatu suhtumine. Bean väikestes doosides on ju kena küll, aga kas Kanal 2 vaatajaskond ikka tõesti on selline, et neile aasta viimasel päeval niisuguse vaimuvaese vasaraga vastu pead virutada?

Kommentaarid (23)
Copy
Tagasi üles