Elvis teeb tehisintellekti abil comeback'i

Kultuuritoimetus
Copy
Elvis Presley
Elvis Presley Foto: Wikimedia Commons

Rock ‘n’rolli kuningas Elvis on naasmas Londoni lavadele holograafilise tehisintellekti abil, vahendab Variety. 

Elvis Presley holograafiline tehisintellekti versioon tuuakse Londoni publiku ette alates novembrist lavashow «Elvis Evolution» raames.

Elvise hologrammi looja Layered Reality kirjeldab «Elvis Evolutionit» kui «suurt uut show'd, mis tähistab maailma suurimat lava- ja ekraanistaari Elvis Presleyt. Tipphetkel on see kontsertelamus, mis taastab täiesti uue põlvkonna fännide jaoks Elvise live-nägemise seismilise mõju, hägustab piire reaalsuse ja fantaasia vahel. Elusuurune digitaalne Elvis esitab oma kõige ikoonilisemaid laule ja liigutusi esimest korda Ühendkuningriigi laval. Tehisintellekti ja murrangulise tehnoloogia abil saate olla tunnistajaks Elvise ikoonilistele esinemistele, nagu oleksite seal tõesti, ning tähistada Elvis Presley erakordse elu ja karjääri määravaid hetki.»

Layered Reality asutaja ja tegevjuht Andrew McGuinness ütles: ««Elvis Evolution on järgmise põlvkonna austusavaldus muusikalegendile Elvis Presleyle. Elvis säilitab ülemaailmselt superstaari staatuse ja inimesed üle maailma ei taha enam seal istuda ja passiivselt meelelahutusest osa võtta, vaid nad tahavad sellest päriselt osa saada. Inimesed saavad astuda Elvise maailma, kõndida tema kingades ja tähistada tema erakordset muusikalist pärandit.»

Presley on üks kõigi aegade enimmüüdud muusikaartiste. Ta suri 1977. aastal 42-aastasena. Saade toimub ajal, mil huvi Presley vastu on kõigi aegade kõrgeim pärast Baz Luhrmanni Oscarile kandideerinud filmi «Elvis» ilmumist 2022. aastal ja 2023. aasta Veneetsia filmifestivalil võitnud «Priscilla» linastumist.

Ikoonilise Rootsi ansambli ABBA analoogne kontsert «ABBA Voyage» osutus ilmumise ajal tõeliseks hitiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles