Sotsiaalmeedias kütab kirgi «žiletitera kitarr»

Kultuuritoimetus
Copy
Machine Gun Kelly performs a surprise set on the Bud Light Seltzer Sessions stage on Day 3 of the Lollapalooza Music Festival on Saturday, July 31, 2021, at Grant Park in Chicago. (Photo by Amy Harris/Invision/AP)
Machine Gun Kelly performs a surprise set on the Bud Light Seltzer Sessions stage on Day 3 of the Lollapalooza Music Festival on Saturday, July 31, 2021, at Grant Park in Chicago. (Photo by Amy Harris/Invision/AP) Foto: Amy Harris

Räppar Machine Gun Kelly, kes viimastel aastatel on teinud pigem pop-punk žanris muusikat, naasis hiljuti räppimise juurde. Ehkki tema pungifaas näib olevat lõppemas, ei takistanud see muusiku koostööd kitarritootjaga Schecter, kes andis välja kollektsiooni Machine Gun Kelly signatuurkitarre, millest üks on juhtumisi žiletitera kujuline, see on aga sotsiaalmeedia kihevile ajanud, vahendab Stereogum. 

Nimelt näevad inimesed internetis kitarri disaini kui enesevigastamise ülistust, ehkki Machine Gun Kelly sõnul on žiletitera kitarr pelgalt viide tema albumile «Tickets To My Downfall», kust leiab muuhulgas laulusõnad «I use a razor to take off the edge, Jump off the ledge».

Machine Gun Kelly avaldas kriitika järel Twitteris avalduse, kus sõnas, et ta ei pea kellelegi oma kunsti selgitama.

Kitarritootja Schecter, kes paiskas kitarri esialgu müügile hinnaga 2169 dollarit, langetas kriitika järel hinna 1499 dollarile.

Kuvatõmmis kitarritootja kodulehelt
Kuvatõmmis kitarritootja kodulehelt Foto: Schecter / Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles