Kuidas talendikas laulja YONNA Eesti Laulu konkursiks valmistub

Kultuuritoimetus
Copy
YONNA (pildil) värske eurovisioonilugu valmis koostöös kaasautorite ning produtsentide Semjon Greefi ja Jakob Kaarmaga.
YONNA (pildil) värske eurovisioonilugu valmis koostöös kaasautorite ning produtsentide Semjon Greefi ja Jakob Kaarmaga. Foto: Joosep Eendra

Sel aastal osaleb taaskord Eesti Laulu konkursil noor andekas laulja ning laulukirjutaja Johanna Eendra, artisti nimega YONNA. Esmakordselt sai ta eurovisioonifännidele tuttavaks 2019. aastal poolfinaali jõudnud looga «Miks sa teed nii?» ning sel aastal on ta tagasi inglisekeelse popballaadiga «I Don’t Know About You», mis on tänaseks kogunud üle 100 000 kuulamise.

 

Värske eurovisioonilugu valmis koostöös kaasautorite ning produtsentide Semjon Greefi ja Jakob Kaarmaga.

«Selle loo esialgne vorm tuli minuni üsna hoobilt. Üks hetk sättisin end Pealtnägijat vaatama ja teine hetk pidi see pausile minema, sest lugu lihtsalt tahtis minust välja tulla. Esimene salm, nii sõnad kui meloodia sündisid kokku umbes 5 minutiga. Sain ise kohe aru, et see on üks väga eriline lugu, mis jutustab kerges olekus rasketest asjadest nagu seda on lahtilaskmine. Selliste lugude kirjutamine aitab mul protsessida läbi enda emotsioone ning välja tuleb looming, mis on mõnikord valus, aga alati päris,» täpsustab YONNA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles