Raju: Horror Dance Squad avaldas süngekõlalise singli

Kultuuritoimetus
Copy
Horror Dance Squad.
Horror Dance Squad. Foto: Martin Lauri

Horror Dance Squad alustab uut aastat võimsa looga «Taste the Doom», mis on ka nende järgmise albumi «All I See Is Black» esimeseks singliks. 

Poolteist aastat pärast bändi viimase loo väljalaskmist on käes see hetk, mida nii bänd ise kui ka fännid on põnevusega oodanud.

«Oleme selle albumi kallal kõvasti vaeva näinud ja oleme väga elevil, et saame lõpuks selle esimest lugu meie squadile ja kogu maailmale esitleda. See on meie jaoks põneva ajastu algus ja meil on veel palju suuri asju tulemas,» märgib laulja Karl Mesipuu. 

«Taste the Doom on üks tumedama tooniga lugusid albumilt,» kommenteerib laulja Ian Karell. «See räägib meie kalduvusest tõsiseid probleeme kiirete lahendustega katta, tuimastades end samal tegelikkuse suhtes. Liiga sageli püüame probleemidele mitte otsa vaadata, vaid põgeneda neist erinevate sõltuvuste kaudu, mis võivad kaasa tuua tõsiseid tagajärgi.» 

«Kuid sellest teemast loo kirjutades loodame juhtida rohkem tähelepanu vajadusele rääkida vaimsest tervisest avatult ja ausalt, nii et igaüks, kes vajab abi, saaks ka seda,» lisab trummar Henri Kuusk. 

Singlit saadab samaväärselt agressiivne muusikavideo, mis sobib loo meeleoluga nagu rusikas silmaauku. «Taste the Doom» on hetkel saadaval kõikidel suurematel voogedastusplatvormidel!

Horror Dance Squad on Eestis üks enim kõneainet tekitav metalbänd, kes segab julgelt metalcore-i, punki ja popmuusikat, lisades sinna juurde plahvatusliku live esitluse. Horror Dance Squad ei levita metal stiilile omaselt sünget ja negatiivset sõnumit, vaid jagab päevakohaseid sotsiaalseid ja eksistentsiaalseid teemasid publikuga läbi nakkava positiivsuse.

Alates nende loomisest 2014. aastal, on bänd saanud jagada oma omapärast stiili nii Eesti kui ka välismaa suurematel lavadel, s.h ühel Euroopa suurimal metal festivalil Wacken Open Air ning samuti 2023. aasta Impericon Festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles