Riigiraadiost üle parda heidetud muusikasaated leidsid varjupaiga IDA Raadios

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Ats Luige sõnul panid IDA Raadio loojad raadiot alustades paberile kirja kõik muusikažanrid, mis pähe tulid, ja hakkasid siis vastava žanri spetsialiste otsima. Tallinna saated lähevad veebieetrisse sinisest merekonteinerist Telliskivis.
Ats Luige sõnul panid IDA Raadio loojad raadiot alustades paberile kirja kõik muusikažanrid, mis pähe tulid, ja hakkasid siis vastava žanri spetsialiste otsima. Tallinna saated lähevad veebieetrisse sinisest merekonteinerist Telliskivis. Foto: Kaupo Rõivasepp

Kuhu põgenevad raadiosaated, mis on oma kodust välja aetud? Terve hulk Raadio 2 õhtusest vööndist ripakile jäänud, ent suuresti populaarseid saateid, mille tõttu end raadiot kuulama sätiti, leidis uue kodu IDA Raadios.

IDA Raadio on veebiraadio, mille eesmärk on olla platvorm nii praegustele kui ka tulevastele tegijatele ning pakkuda võimalust tutvustada oma loomingut ja teadmisi laiemale publikule.

IDA Raadio alustas 2018. aastal Tallinnas. Märtsis 2020 avati teine kanal ja stuudio Helsingis ning nüüd leiab ainuüksi IDA Raadio Tallinna kanalilt enam kui 200 saatesarja. Raadiojaam ise tutvustab end kui ausust, võrdsust, väärikust, avatust, solidaarsust, koostöömeelsust, mitmekesisust ja usaldusväärsust väärtustava raadiojaamana, mis pakub kuulajatele muusikalist ja kultuurilist elamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles