Süüdistused näitleja Gérard Depardieu vastu tühistati

Kultuuritoimetus
Copy
Filmitäht Gérard Depardieu ütleb avalikus kirjas, et naisele liiga teha oleks tema jaoks sama, mis oma emale kõhtu virutada
Filmitäht Gérard Depardieu ütleb avalikus kirjas, et naisele liiga teha oleks tema jaoks sama, mis oma emale kõhtu virutada Foto: REUTERS/Stefanie Loos/File Photo/Scanpix

Süüdistused näitleja Gérard Depardieu vastu, keda alles hiljaaegu süüdistati seksuaalses kallaletungis, tühistati. Pariisi prokurörid lükkasid tagasi Hélène Darrase kaebuse prantsuse näitleja vastu, sest süüdistused olid ületanud aegumistähtaja, vahendab Guardian.

Prantsuse näitleja Hélène Darrase esitas Gérard Depardieu vastu süüdistused eelmisel aastal, mis puudutavad 2007. aasta vahejuhtumit filmivõtetel, mille käigus Depardieu väidetavalt teda käperdas.

Darras oli üks 13 naisest, kes süüdistas Depardieud seksuaalses väärkäitumises 2023. aasta aprillis Prantsusmaa uurimisveebisaidil Mediapart avaldatud uurimisloos. Ta esitas ametliku kaebuse mullu septembris, pärast seda, kui teda uurimise raames küsitleti.

75-aastasele Depardieule on esitatud süüdistus vägistamises ning teda on süüdistatud seksuaalses ahistamises ja kallaletungis enam kui tosina naise poolt; Depardieu eitab kõiki väiteid. 2023. aasta oktoobris avaldas ta Prantsuse ajalehes Le Figaro enda kaitsmise avaliku kirja. «Ma pole kunagi, kunagi ühtegi naist kuritarvitanud,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles