KULTUURIS KUUM Kuidas Rasmus Merivoo «Tulnukale» salaja järje tegi

Ralf Sauter
, ajakirjanik
Uuendatud 25. jaanuar 2024, 16:29
Copy
Filmide tegemise kõrvalt naudib Rasmus Merivoo rahulikku elu Kuusalus, kuid intervjuude andmiseks ja «Tulnukas 2» helimontaaži lõpetamiseks sõidab ta pealinna.
Filmide tegemise kõrvalt naudib Rasmus Merivoo rahulikku elu Kuusalus, kuid intervjuude andmiseks ja «Tulnukas 2» helimontaaži lõpetamiseks sõidab ta pealinna. Foto: Konstantin Sednev

Postimehe kultuuritoimetuse taskuhäälingus «Kultuuris kuum» oli külas režissöör Rasmus Merivoo, kellel õnnestus täiesti salaja teha valmis järg oma 2006. aasta kultusfilmile «Tulnukas». Kuidas Merivool see kõik õnnestus ja mis tunne oli terve «Tulnuka» näitlejaskond jälle kokku tuua, kuuleb juba saatest.

Ühtlasi tuleb Merivooga juttu sellest, kas teist korda on võimalik uuesti välku pudelisse püüda ja kas see peaks üldse olema eesmärk, kui palju peaks režissöör üldse mõtlema inimeste ootustele ja kuidas tal tekkis idee Valdis tagasi tuua. Samuti selgitab Merivoo, kuidas rahulik elu Kuusalus võimaldab tal välja lülituda, miks peaks vähem hoolima teiste arvamustest ning miks esimene «Tulnukas» oli tema jaoks nagu sõjakas protest.

«Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas» jõuab kinodesse 1. aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles