KUIDAS SEE JUHTUS? Näitlejale saadeti kogemata seitsmekohaline rahasumma

Kultuuritoimetus
Copy
Uues sarjas Truman Capote'i kehastaval Tom Hollanderil on nii sarnane nimi Tom Hollandiga, et paratamatult juhtub vahel veidraid eksitusi.
Uues sarjas Truman Capote'i kehastaval Tom Hollanderil on nii sarnane nimi Tom Hollandiga, et paratamatult juhtub vahel veidraid eksitusi. Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Briti näitleja Tom Hollanderi aetakse sageli sassi temast poole noorema Tom Hollandiga, keda maailm teab Ämblikmehena Marveli filmiuniversumist. Tom Hollanderi sõnul ei aeta neid nägupidi sassi, ent kuna nende nimed on sarnased, juhtub vahel kummalisi eksitusi. Juhtumisi saadeti hoopis Hollanderile ülisuur rahaboonus koomiksifilmi «Tasujad» eest, mis tegelikult oli mõeldud Tom Hollandile.

56-aastane Hollander selgitas Seth Meyersi õhtusaates, et üüratu rahasumma saadeti talle siis, kui ta vaatas lavastust, milles tema sõber näitles 300 naela eest nädalas. «Ma istusin ninakalt publikus, olles ise just 30 000 naela eest osalenud BBC sarjas. Mõtlesin, et imetore, ma olen nii jõukas... Pärast sõpra tervitama minnes ütlesin veel ülbelt talle, et olid sa ikka hea. Vaheajal vaatasin aga oma e-kirju ning nägin Tom Hollandile mõeldud palgalipikuid. See oli «Tasujate» filmi kassatulust saadud boonus.»

Tom Hollander ütles, et Hollandile mõeldud rahasumma oli uskumatult suur. «See polnud tema palk. See oli lihtsalt kassatulu arvelt saadud boonus. Ja mitte boonus kogu kassatulu eest, vaid esimene boonus. Ja ma polnud sellist rahasummat kunagi näinudki. See oli seitsmekohaline summa,» selgitas näitleja, miks tema ülbus kohe ära kadus. Ta võis teatris istudes arvata, et teenib sõbrast kõvasti rohkem, aga koomiksifilmide staar Tom Holland teenib veel utoopiliselt rohkem. Põhjus, miks selline eksitus juhtuda sai, seisnes sellel, et Hollandit ja Hollanderi esindas ühel hetkel sama agentuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles