Niinemets ja Kall paljastavad oma eraelu probleemid (1)

Hendrik Alla
, kultuuritoimetuse juht
Uuendatud 29. jaanuar 2024, 11:19
Copy
Kait Kall ja Tõnis Niinemets esinesid oma püstijalahuumorikavas palju delikaatsemate naljadega kui võrrelda Kinoteatri ülesastumisega ETVS.
Kait Kall ja Tõnis Niinemets esinesid oma püstijalahuumorikavas palju delikaatsemate naljadega kui võrrelda Kinoteatri ülesastumisega ETVS. Foto: Siin Vahur

Kas lahinguarmidega kaunistatud Kinoteatri veteranid Tõnis Niinemets ja Kait Kall aga ei andnud alla ning astusid publiku ette omal pinnal ja omadel tingimustel. Huumorikava «Tõnis ja Kait stand-up» esietendus toimus neljapäeval Rävala 8 konverentsisaalis.

Mitusada inimest maksis igaüks 25 eurot ja läks vaatama huumorikava lootuses, et neil läheb tuju kas või tunnikeseks natuke paremaks. Arvestades, mis meid iga päev ümbritseb ja on juba aastaid ümbritsenud, on selline soov ju absoluutselt mõistatav. Iga olend vajab puhkepause pidevas stressis, kus kõik paistab järjest hullemaks minevat. Samal põhjusel pruugitakse ka uimastusaineid – me tahaksime tunda end natuke aega teisiti, kui me kogu aeg tunneme.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles