Seksuaalses väärkohtlemises süüdistatud Marilyn Manson peab tasuma süüdistaja kohtukulud

Kultuuritoimetus
Copy
Marilyn Manson 2019. aastal.
Marilyn Manson 2019. aastal. Foto: Trish Badger / IS / MPI / Capital Pictures / TB / IS / MPI / Capital Pictures

Eelmise aasta mais jättis Los Angelese kohtus rahuldamata Marilyn Mansoni hagi näitleja Evan Rachel Woodi vastu, kes oli varem muusiku seksuaalse väärkohtlemise süüdistusega kohtusse kaevanud, vahendab Pitchfork. Häbistatud muusik väitis, et Wood värbas, koordineeris ja survestas naisi muusiku kohta valeütlusi tegema. Nüüd sai Manson korralduse katta näitlejanna õiguskulud.

Rolling Stone'i andmetel on Los Angelese maakonna ülemkohtu kohtunik Teresa A. Beaudet kohustanud Mansonit hüvitama Woodile 326 956 dollarit kohtukulude katteks. Beaudet vähendas alguses küsitud summat ligi 60 000 dollari jagu, kuna mõned arveldatud tundide kirjeldused olid liiga ebamäärased.

Manson esitas 2022. aasta märtsis laimamishagi, väites, et Wood ja tema sõber Illma Gore otsustasid teda avalikult vägistajaks ja vägivallatsejaks nimetada, et (tema) edukas muusika-, tele- ja filmikarjäär rööpast välja lüüa. 2023. aasta mais lükkas kohtunik Beaudet tagasi paljud süüdistused, sealhulgas Mansoni väite, et Wood värbas, koordineeris ja survestas naisi tema kohta valeütlusi tegema ja, et Wood võltsis FBI kirja.

Juhtum pole siiski veel lõppenud. Mansoni väited, et Wood ja Gore võltsisid vandenõu tema arvutisse sissemurdmiseks, kehastasid teda võrgus ja kutsusid politsei tema kodu ümber piirama, pole veel kohtuotsust saanud. 

Möödunud aasta detsembris taaselustati apellatsioonikohtus hagi, milles Marilyn Mansonit süüdistati tema endise assistendi Ashley Waltersi seksuaalses rünnakus, diskrimineerimises, vägivallatsemises ja ahistamises. Vaid paar kuud enne septembrit lahendas Manson 2021. aasta kohtuasja, mille esitas anonüümne Jane Doe, kes süüdistas teda aastatel 2010–2013 naise vägistamises, toidust ilmajätmises ja ähvardamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles