Quentin Tarantino viimase filmi esimene peategelane on teada

Kultuuritoimetus
Copy
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: IMAGO / JB Autissier

Quentin Tarantino on teada andnud, et tema viimases filmis mängib üht peaosa Brad Pitt, vahendab Guardian. Kuuldavasti ühineb paar 70ndate aastate draama «The Movie Critic» jaoks pärast viimast koostööd filmis «Once Upon a Time in Hollywood».

Paar töötas varem koos 2019. aasta filmis «Once Upon a Time in Hollywood» rolliga, mis tõi Pittile tema esimese parima meeskõrvalosatäitja Oscari. Pitt mängis ka 2009. aasta filmis «Inglourious Bastards» ja 1993. aasta filmis «True Romance», mille kaasstsenarist Tarantino oli.

Uus film, väidetavalt Tarantino viimane, jutustab loo 1977. aastal kriitikust, kes töötab väljamõeldud väljaande «The Popstar Pages» heaks. Tarantino on öelnud, et see põhineb mehel, kes tõesti elas, kuid polnud kunagi päris kuulus ja kirjutas kunagi pornokaltsu jaoks filmiarvustusi.

Tarantino lisas: «Tead, ta oli väga ebaviisakas. Ta kirus. Ta kasutas rassilisi solvanguid. Aga tema jama oli tõesti naljakas. Ta oli nii ebaviisakas kui pagan.»

Tarantino oli varem öelnud, et peaosa saab keegi 35-aastane ja tema jaoks uus juhtiv meesnäitleja. Stsenarist-režissöör on varem nimetanud Pitti üheks viimaseks jäänud suure ekraani filmistaariks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles