VIDEO Vaata hommikumantlis Kylie Minogue'i reaktsiooni Grammy võidule

Kultuuritoimetus
Uuendatud 5. veebruar 2024, 14:49
Copy
Kylie Minogue võitis tantsulooga «Padam Padam» oma karjääri teise Grammy auhinna.
Kylie Minogue võitis tantsulooga «Padam Padam» oma karjääri teise Grammy auhinna. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/Scanpix

Los Angeleses toimunud Grammy auhindade jagamisel pälvis aasta albumi tiitli Taylor Swift oma särtsaka plaadiga «Midnights», kuid võitjate sekka jõudis ka Kylie Minogue mulluse tantsuhitiga «Padam Padam». Minogue'i jaoks on see võit ühel põhjusel hästi eriline.

Minogue tseremoonial ise kohal ei viibinud, et parima poptantsuloo kategoorias võidetud Grammy vastu võtta. Seda tegi tema eest Peter Rycroft ehk Lostboy, kes on võitjaks osutunud loo produtsent ja kaaslaulukirjutaja.

«Soovin tänada ikoon Kyliet, kes sellesse laulu uskus. See sai alguse ühest väikesest Londoni stuudiost ja nüüd on ta selle viinud kõikjale üle maailma,» ütles Rycroft publikule laulu kohta, millest sai eelmise aasta mais tähtis hittsingel. Samuti leiab «Padam Padami» üles Minogue'i mulluselt stuudioalbumilt «Tension». 

Minogue'i jaoks on see võit eriti rõõmustav aga põhjusel, et popstaar on varasemalt võitnud vaid ühe Grammy ja see oli tervelt 20 aastat tagasi, kui Minogue pälvis selle auhinna parima tantsuloo kategoorias lauluga «Come Into My World». Minogue postitas uue võidu kohta ka sotsiaalmeediasse video, milles on näha, et popitäht oli võidust kuuldes riietusruumis. Kuuldes, et temast on saanud kahekordne Grammy-võitja, hakkas hommikumantlis Minogue ekstaatiliselt toas ringi hüppama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles