KALLALETUNG AUSTRAALIAS Elvis Presleyt kehastava näitleja suhtes on alustatud uurimist

Kultuuritoimetus
Copy
Jacob Elordi lendab praegu kõrgelt, sest teda teatakse seriaalist «Eufooria» ning filmist «Saltburn», samuti mängib ta draamas «Priscilla» Elvis Presleyt.
Jacob Elordi lendab praegu kõrgelt, sest teda teatakse seriaalist «Eufooria» ning filmist «Saltburn», samuti mängib ta draamas «Priscilla» Elvis Presleyt. Foto: BB/ADM/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Hiljutisest filmist «Saltburn» ning hittseriaalist «Eufooria» tuntud näitleja Jacob Elordi vastu on alustatud uurimist, sest Sydneys Austraalias olevat ta rünnanud raadioprodutsenti, kui too talle hotellis lähenes ning küsimusi esitama hakkas. Juba sellest nädalast näeb Elordit ka Eesti kinolinadel, sest Elordi kehastab Elvis Presleyt draamas «Priscilla».

Austraalia ajaleht Daily Telegraph kirjutas, et Elordi viibis Sydneys ühes hotellis, kui raadiosaate «The Kyle & Jackie O Show» produtsent Joshua Fox talle järsku ligi astus. Elordi ise on juhtumisi ka Austraaliast pärit.

Fox selgitas saates oma versiooni juhtunust, mille kohaselt ta palus Elordi käest vannivett, mida kinkida saatejuht Jackie O'le sünnipäevaks. Vannivett palus Fox näitlejalt seepärast, et Elordiga filmist «Saltburn» leiab seksuaalse tooniga vannistseeni. Kuna Fox näitleja reaktsiooni filmis, käskis Elordi raadiomehel hoopis kaamera kinni panna ning salvestatud video kustutada. Siis läks olukord aga teravamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles