Kolm Grammy-auhinda pälvinud räppar viidi auhinnatseremoonialt politseiga minema

Kultuuritoimetus
Copy
Räppar Killer Mike.
Räppar Killer Mike. Foto: Frederic J. Brown / AFP / Scanpix

Räppar Killer Mike arreteeriti Grammy auhindade jagamisel mõni hetk pärast kolme auhinna võitmist, vahendab Guardian. Los Angelese politsei pani 48-aastase Run the Jewelsi räppari käeraudadesse ja saatis pärast väidetavat füüsilist tüli tseremoonialt minema.

Killer Mike arreteeriti väärteo eest pärast väidetavat füüsilist tüli 2024. aasta Grammy auhindade jagamise lava taga, vahetult pärast seda, kui ta võitis kolm auhinda.

Los Angelese politsei teatel peeti Killer Mike kinni ja pandi käeraudadesse füüsilise tüli tõttu, mis leidis aset Chick Hearn Courti 700. kvartalis, mis külgneb Crypto.com Arenaga, kus pühapäeval peeti Grammysid. 

Räppari enda sõnul tekkis tüli, kui tema ja ta meeskond olid segaduses, kus asub sissepääs. «Tekkis segadus, millisest uksest minu meeskond ja mina peaksime sisenema,» ütles Killer Mike esmaspäevases avalduses. «Kohtasime üliinnukat turvameest.»

Räppar juhtunut täpsemalt kommenteerida ei soovinud, kuid ütles, et ta «usub, et lõpuks vabastatakse ta kõigist süüdistustest. Kuni selle ajani kuulake «Michael'it» ja jätkake oma unistuste poole püüdlemist».

Iga-aastastel muusikaauhindade jagamisel jäädvustatud videos pandi 48-aastase räppari käed raudu ja Los Angelese politsei eskortis mehe välja. See tuli talle vahetult pärast mõningaid rõõmustavaid hetki Grammy esilinastuse tseremoonial, kus ta võitis kiiresti järjest kolm auhinda: parim räppalbumi auhind albumi «Michael» eest ning parim räpplugu ja parim räpiesitus loo «Scientists and Engineers» eest, milles osalevad ka Andre 3000, Future ja Eryn Allen Kane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles