Vihane Tallinna nelik andis välja sünge videosingli

Kultuuritoimetus
Copy
Sociasylum
Sociasylum Foto: Kristina Kuzemko

Raevukate kontsertide poolest tuntud Tallinna hardcore nelik Sociasylum lasi välja videosingli oma 5. märtsil ilmuvalt EP-lt «Harmony of Discordance».

EP esiksingli «Hands of Desire» video viib vaataja elu süngemate emotsioonide poole. Võimsad, kuid rusuvad kaadrid, mis kajastavad situatsiooni, mida peavad kogema tänapäeval paljud.

EP «Harmony of Discordance» keskendub võimu kuritarvitamisest tulenevatele tarbetutele kannatustele ja võitlusele ellujäämise eest, suunates tähelepanu ümbritsevale keskkonnale, mis on liiga enesekeskne ja kannab vastutuse koormat. Seda kõike tänapäeval, mil võiksime olla paremad, teha paremini.

Sociasylum asutati 2011. aastal triona, mis mängis fastcore/powerviolence’i. Liikmete vahetuse tõttu, muutus bänd kvartetiks ning muusikaline suunitlus liikus rohkem hardcore'i suunas, kaasates erinevaid ekstreemmuusika alažanrite mõjutusi.

Bändi ajaloo jooksul on jagatud lava tuntumate nimedega nagu Tragedy, Comeback Kid, Trap Them, Hexis, P.L.F., Rotten Sound ja on tuuritatud Soomes, Baltikumis ning Kesk- ja Ida-Euroopas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles