TRAAGILINE ÕNNETUS Marveli seriaalivõtetel hukkus inimene

Kultuuritoimetus
Copy
Eepiline ulmeseiklus «Tasujad: Lõppmäng», mis linastus kinodes 2019. aastal. Telesarja «Wonder Man» kaadreid pole veel avalikustatud.
Eepiline ulmeseiklus «Tasujad: Lõppmäng», mis linastus kinodes 2019. aastal. Telesarja «Wonder Man» kaadreid pole veel avalikustatud. Foto: Kaader filmist

Meeskonnaliige suri uue Marveli telesarja «Wonder Man» võtetel, vahendab Guardian. Algatatud on uurimine, kuna tundmatu töötaja suri CBS Radford Studios sarikatelt alla kukkudes.

Tundmatu töötaja suri teisipäeva hommikul pärast sarikatelt allakukkumist. Õnnetus ei juhtunud filmimise ajal, kuid tegemist oli Marveli teleseriaali võtteplatsiga ja tundmatu töötaja töötas seriaali heaks, mille tootmist jätkati jaanuaris pärast mitmeid streigiga seotud viivitusi.

Marveli pressiesindaja kinnitas surma ja lisas stuudio avalduse: «Meie sügav kaastunne tema perekonnale ja sõpradele, meie mõtted on nendega ning me toetame igal võimalikul moel õnnetuse asjaolude uurimist.»

Destin Daniel Crettoni ja Andrew Guesti loodud 10-osaline sari järgib samanimelist Marveli tegelast, jõukate töösturite võsu, kes läheb tööle kaabakas parun Zemo heaks pärast seda, kui kaotas oma ettevõte Tony Starki ehk Iron Mani Stark Industriesile. Wonder Man, kelle supervõimeks on üleloomulik jõud, alustab seega Avengersi rivaalina, kuid ühineb lõpuks kangelastega.

Eelmisel aastal sai mitu meeskonnaliiget «Gladiator 2» võtteplatsil vigastada, kui plahvatusliku triki käigus läks midagi valesti. Teine õnnetus juhtus «Brooklyn Starzi» võttel, kui hukkus 63-aastane assistent, kes seadis parasjagu võtete jaoks üles liikluskoonuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles