Uued tuuled: klubiräpi kuningas annab välja meditatsioonialbumi

Kultuuritoimetus
Copy
Lil Jon Miami ööklubis 2021. aastal.
Lil Jon Miami ööklubis 2021. aastal. Foto: Seth Browarnik / startraksphoto.com / Cover Images / Scanpix

Räppar Lil Jon, kes on kuulsaks saanud oma karjuvate räpplugude poolest, plaanib välja anda meditatsioonidele pühendatud albumi, vahendab Vibe. Lil Jon, kelle kuulsaimate lugude hulka kuuluvad «Turn Down For What» ning tantsuklubide hümniks kujunenud «Get Low», plaanib albumil keskenduda tervenemisele ja mindfullness'ile.

Lil Jon teatas, et kavatseb välja anda juhendatud meditatsioonialbumi. Lil Joni uusim LP sisaldab 10 lugu ja erineb väga tema signatuursest hip-hopi kõlast.

Allikad väidavad, et tema juhendatud meditatsioonialbum annab täpse pildi sellest, kes räppar on 2024. aastal. TMZ andmetel on Lil Jon alustanud tervise ja heaolu teekonda, mis seab esikohale tema sisemise heaolu parandamise.

Kuigi seda pole kinnitatud, spekuleeritakse, et fännid võivad pühapäeval, 11. veebruaril Usheri Super Bowli kavas näha ka Lil Joni ehk crunk'i (spetsiifiline ja klubidele suunatud hiphopi stiil – toim) kuningat. Väidetavalt kasutab Lil Jon seda kui võimalust anda hoogu oma 16. veebruaril ilmuvale meditatsiooni LP-le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles