VAATA VIDEOT Eesti metal-bändil sai võltspositiivsusest villand

Kultuuritoimetus
Copy
Horror Dance Squad.
Horror Dance Squad. Foto: Martin Lauri

«Vexed» on Horror Dance Squad'i teine singel nende tulevaselt albumilt «All I See Is Black» ja laulusõnade avaread teevad väga selgeks, kuidas bänd maailmas toimuva suhtes meelestatud on.

«Mul on kopp ees,» ütleb laulja Ian Karell. «Bändina oleme alati üritanud oma muusikažanrile omaseid tumedamaid teemasid käsitleda positiivsema vaatenurga alt. Kuid hiljuti, eriti nüüd, kui mõned meist on isaks saanud, ajab vihaseks see, kui vähe on arukat arutelu ja otsuste puudumist seal, kus seda vaja on.»

Laulja Karl Mesipuu jätkab: «See laul, ja tegelikult terve album, peegeldavad emotsionaalset seisundit, kus kõik tundub nii ülejõu käiv ja lootusetu, et tahad lihtsalt karjuda – hetk, kui tunned end täiesti jõuetult.»

«Kuid see ei tähenda, et me oleksime lootuse kaotanud,» lisab Ian. «Me teame, et lootuse kaotamine pole valik – kui soovime, et meie lastel oleks tulevik, peame jätkama nö. võitlust. «Vexed» on hümn neile, kes on pahased ja valmis nägema muutusi – kes soovivad tulevikku järgmisele põlvkonnale.»

Horror Dance Squad tegi plahvatusliku tagasituleku muusikamaastikule jaanuaris ilmunud «Taste the Doom» singliga ning «Vexed» on järgmine peatükk.

Vaadake muusikavideot YouTube'is ja kuulake lugu kõikidel voogedastus platvormidel KOHE, et aru saada, mis Horror Dance Squadi välja vihastas!

Horror Dance Squad on Eestis üks enim kõneainet tekitav metal-bänd, kes segab julgelt metalcore'i, punki ja popmuusikat, lisades sinna juurde plahvatusliku live-esitluse. Horror Dance Squad ei levita metal-stiilile omaselt sünget ja negatiivset sõnumit, vaid jagab päevakohaseid sotsiaalseid ja eksistentsiaalseid teemasid publikuga läbi nakkava positiivsuse. Alates nende loomisest 2014. aastal on bänd saanud jagada oma omapärast stiili nii Eesti kui ka välismaa suurematel lavadel, s.h ühel Euroopa suurimal metal-festivalil Wacken Open Air ning samuti 2023. aasta Impericon Festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles