Legendid tülis: Monty Pythoni liikmed on väidetavalt «alati üksteist jälestanud»

Kultuuritoimetus
Copy
Monty Pythoni koomikud: tagareas vasakult Graham Chapman, Eric Idle ja Terry Gilliam ning esireas vasakult Terry Jones, John Cleese ja Michael Palin
Monty Pythoni koomikud: tagareas vasakult Graham Chapman, Eric Idle ja Terry Gilliam ning esireas vasakult Terry Jones, John Cleese ja Michael Palin Foto: Wikipedia.org

Monty Pythoni liige Eric Idle süüdistab komöödiagrupi mänedžeri finantside vääras haldamises. John Cleese vastas endisele kolleegile X-is, et probleem on Idle's ning tunnistas, et nad on «alati üksteist jälestanud», vahendab Variety.

John Cleese vastas X-is (endise nimega Twitter) Eric Idle'ile pärast seda, kui viimane avaldas vihased kommentaarid, mis olid seotud Monty Pythoniga, legendaarse Briti komöödiatrupiga, mille Idle ja Cleese 1969. aastal koos Graham Chapmani, Terry Gilliami ja Terry Jones'i ja Michael Paliniga asutasid. Idle avaldas, et ta peab endiselt «oma elatise nimel tööd tegema», ja vihjas, et Monty Pythoni rahalisi vahendeid hallatakse valesti.

«Ma ei tea, miks inimesed eeldavad alati, et oleme rikkad,» postitas Idle X-is. «Python on katastroof. «Spamalot» teenis raha viimati 20 aastat tagasi. Ma pean elatise nimel tööd tegema. Selles vanuses pole see kerge.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles