Lõuna-Eesti raskerokibänd viib uues videos vaatajad põrgukarusselliga sõitma

Kultuuritoimetus
Copy
Redneck Rampage prooviruumis.
Redneck Rampage prooviruumis. Foto: Redneck Rampage

Lõuna-Eesti raskerokibänd Redneck Rampage andis välja muusikavideo loole «Hellfire», mis on pärit bändi veebruaris ilmunud kolmandalt kauamängivalt «Descent».

«Leidsime, et «Hellfire» on just muusikaliselt üks plaadi esirinnas olevaid lugusid. Ta on meeldejääva rifi ja refrääniga,» selgitab trummar Martin Jüssi loovalikut. Ta meenutab, et esialgu oli bändil plaanis teha tagasihoidlik prooviruumivideo.

Kuid kui kohtuti režissöör-produtsent Kerstin Tälliga, hakkas idee hoogsalt idanema. «Kuna minuga oli juba ühendust võetud, siis hakkasime teemat aina suurejoonelisemaks arendama,» tunnistab Tälli.

Uueks võttekohaks sai hoopis Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuse suure saali pöördlava. «Algselt plaanisime seal teha lihtsalt ühe stseeni, kuid lõpuks tiirutasime seal tervelt kaksteist tundi, et teha viis ja pool minutit pikka muusikavideot,» lausub solist Karl Nagel.

Video gootiliku lavakujunduse eest hoolitses kunstnik Victoria Käesel. «Kuna ma olen eelnevalt meie suurepärase kunstnikuhinge Victoriaga väga lahedaid videoprojekte ajanud, siis polnud mul kahtlustki, et kutsun tema kampa,» lausub Tälli.

Punaste küünalde keskel lõputuna näinud tiirutamise tulemusel sündis Tälli käe all omapärase ja kaasahaarava pildikeelega muusikavideo, mille vaatamine mõjub nagu sõidaks vaataja koos bändiga põrgukarusselliil

«Järgmise poole aasta jooksul esitleme oma plaati erinevates linnades. Hetkel on kirjas plaadiesitluskontserdid 20. aprillil Tartus Genialistide klubis, 3. mail Tallinnas Tapperis ja 25. mail Räpinas. Ja suvel teeme järgmise muusikavideo ka,» avavad Nagel ning Jüssi bändi pikemaid plaane ja lisab, et täpsemat infot kontsertide kohta saab esmasjärjekorras Redneck Rampage’i sotsiaalmeedikanalitest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles