KAS ON SARNANE? Vaata esimest pilti Jaafar Jacksonist popikuninga eluloofilmis «Michael»

Kultuuritoimetus
Uuendatud 15. veebruar 2024, 16:27
Copy
Michael Jackson 1988. aastal.
Michael Jackson 1988. aastal. Foto: AP Photo/Cliff Schiappa, File/Scanpix

Filmistuudio Lionsgate on avaldanud esimese pildi 2025. aasta aprillis linastuvast eluloofilmist «Michael», kus popikuningas Michael Jacksonit kehastab Jacksoni 27-aastane vennapoeg Jaafar Jackson. Vaata allpool pilti Jaafar Jacksonist uues filmis laval laulmas.

Järgmisel aastal ilmuvas filmis löövad lisaks Jaafar Jacksonile kaasa Colman Domingo, Miles Teller ja Nia Long. Režissööriks on Antoine Fuqua, kes on korduvalt koos töötanud Denzel Washingtoniga ning teinud varasemalt näiteks märulitriloogia «Kutsuge McCall» ning Oscariga pärjatud draama «Treeningpäev».

Lionsgate on selgitanud, et pildi tegi fotograaf Kevin Mazur, kes on varasemalt ka Michael Jacksonit palju jäädvustanud. Mazur on selgitanud: «Võtteplatsile esimest korda tulles olin meeletult elevile. See meenutas mulle esimest korda, kui Michael Jacksonit tuuril pildistasin. Võtteplatsil tekkis tunne, nagu oleksin ajas tagasi läinud ja pildistan jälle Michaeli tuuri. Nähes Jaafari esinemas, mõtlesin kohe, et tema ongi Michael. Tema käitumine ja näitlemine, liigutused, kõik - selline oligi Michael. Kõigile, kes ei ole saanud Michael Jacksonit päriselt esinemas näha, ütleksin ma, et täpselt selline ta oligi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles