INTERVJUU Metal-bändi Redneck Rampage kitarrist: mu tuttav läks meie bändisärgiga Raja tänava hullarisse ja...

Mart Niineste
, punkrokkar
Copy
Redneck Rampage'i koosseisu kuuluvad Karl Nagel (vokaal), Indrek Kõnnussaar (kitarr), Allan Arjokesse (kitarr), Enriko Tooding (basskitarr) ja Martin Jüssi (trummid).
Redneck Rampage'i koosseisu kuuluvad Karl Nagel (vokaal), Indrek Kõnnussaar (kitarr), Allan Arjokesse (kitarr), Enriko Tooding (basskitarr) ja Martin Jüssi (trummid). Foto: Grete Laus-Evestus

Lõuna-Eesti metal-bänd Redneck Rampage sai jaanuaris valmis kolmanda kauamängiva «Descent», millelt ilmus äsja esimene videosingel «Hellfire». Võtsime bändimehed sel puhul ette, et rääkida ühe ebatavaliselt kauakestva Eesti metal-bändi tegemise loomingust ning argipäevast. Redneck Rampage'i koosseisu kuuluvad Karl Nagel (vokaal), Indrek Kõnnussaar (kitarr), Allan Arjokesse (kitarr), Enriko Tooding (basskitarr) ja Martin Jüssi (trummid).

«Descent» on teil järjekorras kolmas kauamängiv. Ja peale selle olete koos umbes seitseteist aastat. Ainuüksi need kaks näitajat teevad teist Eesti underground’i arvestuses kõvasti üle keskmise tegija pundi. Kuidas te ise oma kohta muusikamaastikul tunnetate?

Enriko: Me peame endid Eestis tegutsevaks bändiks, kelle kuulajad on üle maailma. Neid ei ole just liiga palju, aga piisavalt, et saada tagasisidet, et see, mida teeme, ei tunne piire ja läheb inimestele planeedi erinevates soppides korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles