Tšellosõdalased maabuvad lahe lõunakaldal: Apocalyptica esitleb Eestis uut albumit

Kultuuritoimetus
Copy
20.01.2023, Tallinn

Soome bänd Apocalyptica Unibet Arenal.
20.01.2023, Tallinn Soome bänd Apocalyptica Unibet Arenal. Foto: Dmitri Kotjuh

Sümfoonilise metal-muusika lipulaev Apocalyptica jõuab sel sügisel Eestisse uut albumit tutvustava tuuriga «Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024». Uue albumi «Plays Metallica Vol. 2» lood kõlavad Alexela kontserdimajas 22. oktoobril.

Apocalyptica järjekorras kümnes stuudioalbum on järg 1996. aasta legendaarsele debüütalbumile «Plays Metallica by Four Cellos». Uue albumiga naaseb bänd tagasi oma juurte juurde ja jätkab sümfoonilist austusavaldust heavy metali titaanile Metallica. Albumi avaldamisele järgneb Euroopat läbiv kontserttuur, mis jõuab tuleval sügisel ka Tallinna.

«On uskumatu mõelda, et pärast kõiki neid aastaid mõjub meie austusavaldus Metallicale siiani kuulajatele niivõrd võimsalt. Võimalus jagada meie armastust Metallica muusika vastu kontserdipublikuga on maagiline kogemus. Tänavune kontsert-show tuleb täiesti teisel tasemel ning me ei suuda ära oodata, et saaksime juba tuurile minna ja seda oma fännidega jagada!» iseloomustab uut albumit ja kontserttuuri bändi juhtiv liige Eicca Toppinen. Bänd avaldab uue albumi «Plays Metallica Vol. 2» esimese singli koos muusikavideoga 23. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles